Висококачествени касероли за всички видове печки
Независимо дали става въпрос за вкусно неделно печено, сочен гулаш, обилна яхния или просто за задушаване на зеленчукови ястия, употребите на касеролата са много разнообразни.
Пърженето и след това готвенето на храна ви позволява да извлечете максимален вкус от нея. Благодарение на високата температура в началото се запазва ароматът на месо, риба или зеленчуци, а чрез задушаване в течности като бульон или сос храната става крехка и сочна.
Нашите касероли могат да се използват на всички видове котлони и във фурна. Следователно те могат да се използват много гъвкаво в кухнята. Това спестява използването и съхранението на няколко отделни саксии. Те са много здрави, благодарение на плътно затварящия се капак, топлината и вкусът остават в съда. В допълнение, стъкленият капак улеснява проверката на състоянието на готвене. Ефективното готвене е възможно благодарение на идеалното разпределение на топлината.